fifacoinspaysafecard Forum Index fifacoinspaysafecard
fifacoinspaysafecard
 
  
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Nike Air Jordan 1

 
Post new topic   Reply to topic    fifacoinspaysafecard Forum Index -> fifacoinspaysafecard
View previous topic :: View next topic  
Author Message
caberJoined: 30 May 2018
Posts: 3

PostPosted: Wed May 30, 2018 8:56 am    Post subject: Nike Air Jordan 1 Reply with quoteOprettet af Nike sko Bedste pris Tinker Hatfield, blev Air Jordan XIII oprindeligt lanceret i 1997. Med et design, der blev inspireret af panteren, har de to klart genkendelige elementer - det holografiske panter "øje" og en sål som ligner en pote. I årenes løb er de blevet genudgivet i en række farveveje, herunder den seneste farveskala "Altitude", men 2018 markerer første gang Jordan Brand vil droppe Air Jordan XIII Retro "Olive". Konstrueret med blød ruskind, i stedet for den sædvanlige læder & nylon makeup, har de en sort, True Red og Light Olive farveway. Selvom sneakerheads øjeblikkeligt forbinder disse farver med Air Jordan IX, ser det også hjemme hos Air Jordan XIII. Tjek billederne for detaljer, og vær på udkig efter, at denne retro Jordan frigiver snart.


En af de mest Nike sko speciel pris elskede Air Jordan-modeller, der nogensinde er oprettet, er Air Jordan XI. Oprindeligt udgivet i 1995, er denne populære model kendt for deres lilla detaljer i laklæder. De er blevet oprettet i flere højt efterspurgte farveveje, herunder "Bred", "Concord", "Space Jam" og "Cool Gray" modellerne. Men i år taber Jordan Brand et helt nyt farveskema, der har skabt en buzz på næsten hver sneaker-blog. Air Jordan XI "Win Like '96" har en slående tonalrød øvre kontrasterende sort Jumpman logoer og en gennemskinnelig "iset" ydersål. Denne model er opfølgningen af ​​AJXI ""Win Like '82"", der ramte hylder tidligere i år. Tjek billederne for flere detaljer, og se efter, at denne model snart taber.


Air Jordan 1 Nike sko varmt salg er en tidløs sneaker, der er skabt i mange farveveje, mønstre og materialer. Så det giver kun mening, at Jordan Brand ville give os en perfekt efterår / vinter version af denne legendariske sneaker. Den meget forventede Air Jordan 1 Retro OG "Hvede" er lavet med en blød suedehue, der er udstyret med en Golden Harvest (eller hvede) farveway, mesh tunge konstruktion, boot-lignende snørebånd, præget "Wings" logo og en gummi gummi ydersål. Det er den perfekte sneaker at parre med alle dine efterårstøj.


Da Michal Jordan Nike Air Jordan 1 vandt sit første NBA Championship, slog han op Air Jordan VI. Originalt udgivet i 1991, har Air Jordan VI et design, der blev inspireret af Jordans snedrevne Porsche. Selv om denne sæsoninspirerede "hvede" -version forbliver tro mod det oprindelige udseende, er de forskellige med nye materialer. Air Jordan VI Retro "Wheat" har en Golden Harvest (eller hvede) colorway, blød suede øvre, matchende snørebånd / lacelocks, en offwhite mellemsål og en gennemskinnelig ydersål.

http://www.rabatdksko.com/
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    fifacoinspaysafecard Forum Index -> fifacoinspaysafecard All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Hosted by ForumCity